Mogelijkheden PMU

De wenkbrauwen

Heeft u erg lichte of dunne wenkbrauwen (van nature of door bijvoorbeeld teveel epileren), dan kunt u ervoor kiezen om de wenkbrauwen in te laten vullen d.m.v. de schaduwtechniek wenkbrauwen. We kiezen een natuurlijke kleur die past bij uw huidtype. Epileren is voortaan makkelijk vanwege de strakke vorm van de wenkbrauw. U krijgt door deze schaduwtechniek het effect van een getekende wenkbrauw.

Het kan ook zijn dat u nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen heeft, maar dat de vorm zou geaccentueerd zou mogen worden of dat er enkele haartjes ontbreken. Bij veel mensen ontbreekt zelfs de gehele wenkbrauw waardoor zij altijd moeten bijtekenen. Door middel van de Hairstroke 3D techniek worden niet van echt te onderscheiden haartjes op de huid aangebracht. Hiervoor gebruiken we, indien nodig, meerdere kleuren voor zo natuurlijk mogelijke 3D wenkbrauwen.
Tegenwoordig wordt vrijwel altijd voor de Hairstroke 3D techniek gekozen vanwege het natuurlijke effect.

De behandeling

Het pigmenteren van wenkbrauwen neemt ongeveer anderhalf uur in beslag, dit is inclusief het tekenen van de wenkbrauwen, eventueel epileren en het bepalen van de juiste kleur.

Hairstrokes1(Mooie, natuurlijke wenkbrauwen met microblading.)
Hairstrokes2(Eindresultaat hairstroke techniek, niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden.)

 

Eyeliner

Met behulp permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verbeterd en verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en een stukje daar boven zodat er een mooie lijn ontstaat. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag en zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding met het gezicht worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

De behandeling

Het pigmenteren van ogen neemt ongeveer een uur in beslag, dit is afhankelijk van de gewenste dikte en onderdelen (bijv. alleen boven of boven en onder).

Eyeliner3
Eyeliner4

(De ogen zijn meteen sprekender na het aanbrengen van een eyeliner.)

Double eyeliner

Bij de double eyeliner wordt er eerst een gewone zwarte eyeliner geplaatst. Daar boven komt een gekleurde eyeliner met een tint die past bij uw ogen, zo worden groene ogen nog groener en gaan blauwe ogen stralen door een eyeliner in de juiste tint.

Double-Eyeliner5
Double-Eyeliner6

(In iedere kleur mogelijk!)

 

Guyliner

Een subtiele eyeliner die tussen de wimpers geplaatst wordt bij mannen die een opvallendere oogopslag willen.

De behandeling

Het pigmenteren van ogen neemt ongeveer een half uur in beslag.

Eyeliner3
Double-Eyeliner6

(Na de genezing zijn de ogen sprekender en wimpers lijken voller.)

 

Scalp pigmentatie (Stoppeltattoo)

Scalp Pigmentatie is een vernieuwende oplossing voor haaruitval bij mannen of vrouwen. Het brengt op een vrijwel pijnloze manier pigment aan op het hoofd (scalp). Deze pigmentatie simuleert korte haartjes van een kortgeschoren schedel. Scalp pigmentatie is te vergelijken met gewone permanente make-up maar is, omdat het de hoofdhuid betreft, totaal anders. De pigmentatie is permanent en zal altijd zichtbaar blijven (mits deze verwijderd wordt).

Ieder hoofd is anders; de Scalp pigmentatie behandeling wordt aangepast aan uw huid en haarkleur. Het geeft u een compleet nieuwe haarlijn, of reduceert het contrast tussen je hoofdhuid en natuurlijke haarkleur.

Voordelen
  • Vrijwel pijnloos
  • Het effect van een volle bos haar zonder transplantatie
  • Geeft direct resultaat
  • Perfect in combinatie met het Haar Rescue programma
De behandeling

De behandeling verloopt in stappen, de hoofdhuid kan nu eenmaal niet teveel gepigmenteerd worden in een behandeling. De huid heeft steeds 4 weken nodig om te herstellen. Voordat we met het stappenplan beginnen pigmenteer ik een testgebied op uw hoofdhuid om te kijken of het pigment pakt en hoe de huid reageert, dit kan tijdens de intake plaatsvinden.

Scalp7Deze foto’s zijn eigendom van Ecuri Cosmetics.

Haar rescue nieuw!

Ecuri8

Haar Rescue program

Haar Rescue Program is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt je haardos geleidelijk voller.

30 ml Hair Rescue Lotion voor thuisgebruik €38,50

De behandeling

Haar Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt eerst stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.

Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Vooral vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek (denk ook aan de wenkbrauwen!).

Thuis

Na de behandeling met Haar Rescue moet je elke avond Haar Rescue Scalp Lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen, net als tandenpoetsen. Haar Rescue Scalp Lotion werkt samen met de behandeling en bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.

Haar Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben. Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Scalp pigmentatie

Als je geen haar(zakjes) meer hebt is er een andere oplossing: Scalppigmentatie. Dit is een permanent make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Op deze wijze simuleer je hele korte stekeltjes. Niemand hoeft te zien dat het haar wat je ziet is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over je hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet geschoren maar is gepigmenteerd.

De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft Scalp Pigment perfect op kleur en vervaagt niet. Eenmaal de kuur gedaan hoef je niet meer terug om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht je er toch vanaf willen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling. Een kuur bestaat uit ongeveer 6 behandelingen, dit is per persoon verschillend.

Scalp9
Scalp10

Deze foto’s zijn eigendom van Ecuri Cosmetics.

 

Overige..

Schoonheidsvlekje (beauty touch)

Schoonheidsvlekje op een zelf te bepalen plek in het gelaat. Deze wordt meestal geplaatst in een donkerbruine tot zwarte kleur zodat het schoonheidsvlekje niet te onderscheiden is van een echte moedervlek.

Litteken correctie in het haar

De hairstroke (haartjes) techniek kan ook dienen ter opvulling van kale plekken/littekens op de schedel. Bij bijv. haartransplantatie, brandwonden, ongelukken enz. kan er een litteken ontstaan in het haar, dit litteken kan perfect worden opgevuld door middel van de hairstroke techniek.

Litteken12

(Deze klant had een litteken op zijn hoofdhuid, het litteken is opgevuld met de zogenoemde hairstroke techniek, na de genezing trekt de roodheid weg en is het litteken nauwelijks zichtbaar.)