Mogelijkheden PMU

De wenkbrauwen

Heeft u erg lichte of dunne wenkbrauwen (van nature of door bijvoorbeeld teveel epileren), dan kunt u ervoor kiezen om de wenkbrauwen in te laten vullen d.m.v. de schaduwtechniek wenkbrauwen. We kiezen een natuurlijke kleur die past bij uw huidtype. Epileren is voortaan makkelijk vanwege de strakke vorm van de wenkbrauw. U krijgt door deze schaduwtechniek het effect van een getekende wenkbrauw.

Het kan ook zijn dat u nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen heeft, maar dat de vorm zou geaccentueerd zou mogen worden of dat er enkele haartjes ontbreken. Bij veel mensen ontbreekt zelfs de gehele wenkbrauw waardoor zij altijd moeten bijtekenen. Door middel van de Hairstroke 3D techniek worden niet van echt te onderscheiden haartjes op de huid aangebracht. Hiervoor gebruiken we, indien nodig, meerdere kleuren voor zo natuurlijk mogelijke 3D wenkbrauwen.
Tegenwoordig wordt vrijwel altijd voor de Hairstroke 3D techniek gekozen vanwege het natuurlijke effect.

De behandeling

Het pigmenteren van wenkbrauwen neemt ongeveer anderhalf uur in beslag, dit is inclusief het tekenen van de wenkbrauwen, eventueel epileren en het bepalen van de juiste kleur.

Hairstrokes1(Volle, geschaduwde Ombre (poeder) wenkbrauwen.)
Hairstrokes2(Eindresultaat hairstroke techniek, niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden.)

 

Eyeliner

Met behulp permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verbeterd en verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en een stukje daar boven zodat er een mooie lijn ontstaat. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag en zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding met het gezicht worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

De behandeling

Het pigmenteren van ogen neemt ongeveer een uur in beslag, dit is afhankelijk van de gewenste dikte en onderdelen (bijv. alleen boven of boven en onder).

Eyeliner3
Eyeliner4

(De ogen zijn meteen sprekender na het aanbrengen van een eyeliner.)

Double eyeliner

Bij de double eyeliner wordt er eerst een gewone zwarte eyeliner geplaatst. Daar boven komt een gekleurde eyeliner met een tint die past bij uw ogen, zo worden groene ogen nog groener en gaan blauwe ogen stralen door een eyeliner in de juiste tint.

Double-Eyeliner5
Double-Eyeliner6

(In iedere kleur mogelijk!)

 

Guyliner

Een subtiele eyeliner die tussen de wimpers geplaatst wordt bij mannen die een opvallendere oogopslag willen.

De behandeling

Het pigmenteren van ogen neemt ongeveer een half uur in beslag.

Eyeliner3
Double-Eyeliner6

(Na de genezing zijn de ogen sprekender en wimpers lijken voller.)

 

Scalp pigmentatie (Stoppeltattoo)

Scalp Pigmentatie is een vernieuwende oplossing voor haaruitval bij mannen of vrouwen. Het brengt op een vrijwel pijnloze manier pigment aan op het hoofd (scalp). Deze pigmentatie simuleert korte haartjes van een kortgeschoren schedel. Scalp pigmentatie is te vergelijken met gewone permanente make-up maar is, omdat het de hoofdhuid betreft, totaal anders. De pigmentatie is permanent en zal altijd zichtbaar blijven (mits deze verwijderd wordt).

Ieder hoofd is anders; de Scalp pigmentatie behandeling wordt aangepast aan uw huid en haarkleur. Het geeft u een compleet nieuwe haarlijn, of reduceert het contrast tussen je hoofdhuid en natuurlijke haarkleur.

Voordelen
  • Vrijwel pijnloos
  • Het effect van een volle bos haar zonder transplantatie
  • Geeft direct resultaat
  • Perfect in combinatie met het Haar Rescue programma
De behandeling

De behandeling verloopt in stappen, de hoofdhuid kan nu eenmaal niet teveel gepigmenteerd worden in een behandeling. De huid heeft steeds 4 weken nodig om te herstellen. Voordat we met het stappenplan beginnen pigmenteer ik een testgebied op uw hoofdhuid om te kijken of het pigment pakt en hoe de huid reageert, dit kan tijdens de intake plaatsvinden.

Scalp7

Deze foto’s zijn eigendom van Ecuri Cosmetics.

Haarlijn microblading

Haarlijn microblading is een speciale behandeling voor vrouwen met dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Er wordt een nieuwe haargrens gecreëerd waardoor het haar voller lijkt of waarmee en te grote scheiding kan worden gecamoufleerd.

Er zijn altijd 2 behandelingen nodig, vaak nog een 3e garantiebehandeling. De pigmentatie blijft gemiddeld 1 jaar zitten, daarna moet deze bijgewerkt worden (Opfrisbehandeling).

(Resultaat na 1 behandeling)

Overige..

Schoonheidsvlekje of sproetjes

Schoonheidsvlekje op een zelf te bepalen plek in het gelaat. Deze wordt meestal geplaatst in een donkerbruine tot zwarte kleur zodat het schoonheidsvlekje niet te onderscheiden is van een echte moedervlek.

Een nieuwe opvallende trend zijn de sproetjes. Deze worden d.m.v. een schaduwnaald in de huid geplaatst voor een natuurlijk effect. U bepaald zelf het aantal sproetjes, gelieve een foto mee te nemen ter verduidelijking aangezien sproetjes op vele manieren geplaatst kunnen worden.

Litteken correctie in het haar

De hairstroke (haartjes) techniek kan ook dienen ter opvulling van kale plekken/littekens op de schedel. Bij bijv. haartransplantatie, brandwonden, ongelukken enz. kan er een litteken ontstaan in het haar, dit litteken kan perfect worden opgevuld door middel van de hairstroke techniek.

Litteken12

(Deze klant had een litteken op zijn hoofdhuid, het litteken is opgevuld met de zogenoemde hairstroke techniek, na de genezing trekt de roodheid weg en is het litteken nauwelijks zichtbaar.)