Mogelijkheden PMU

De wenkbrauwen

Heeft u erg lichte of dunne wenkbrauwen (van nature of door bijvoorbeeld teveel epileren), of wilt u een strakkere vorm, dan kunt u ervoor kiezen om de wenkbrauwen in te laten vullen met de schaduwtechniek Ombre of Powderbrows. We kiezen een natuurlijke kleur die past bij uw huidtype. Epileren is voortaan makkelijk vanwege de strakke vorm van de wenkbrauw. U krijgt door deze schaduwtechniek het effect van een gepoederde wenkbrauw.

Het kan ook zijn dat u nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen heeft, maar dat de vorm zou geaccentueerd zou mogen worden of dat er enkele haartjes ontbreken. Bij veel mensen ontbreekt zelfs de gehele wenkbrauw waardoor zij altijd moeten bijtekenen. Door middel van  Microblading  worden niet van echt te onderscheiden haartjes op de huid aangebracht. Deze techniek kan echter ook gecombineerd worden met schaduw, dit noemen we Combi Brows.

De behandeling

Het pigmenteren van wenkbrauwen neemt ongeveer anderhalf uur in beslag, dit is inclusief het tekenen van de wenkbrauwen, eventueel epileren en het bepalen van de juiste kleur.

Hairstrokes1(Volle, geschaduwde Ombre (poeder) wenkbrauwen.)
Hairstrokes2(Eindresultaat Hairstroke techniek, niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden.)

Eyeliner

Met behulp permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verbeterd en verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en een stukje daar boven zodat er een mooie lijn ontstaat. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag en zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding met het gezicht worden gebracht. Altijd een mooie oogopslag, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Een eyeliner varieert van wimperrand, ook wel guyliner genoemd, tot een volle XL eyeliner. De prijzen zijn afhankelijk van de breedte die u wenst en hoe goed het pigment in de huid blijft zitten.

De behandeling

Een eyeliner wordt doorgaans niet voorgetekend, tenzij het om een wing gaat of een speciale vorm die afwijkt van de standaard eyeliner. Het pigmenteren van ogen neemt ongeveer een uur tot anderhalf uur in beslag, dit is afhankelijk van de gewenste dikte en onderdelen (bijv. alleen boven of boven en onder). De duur van de behandeling is ook afhankelijk van de gevoeligheid van de huid zelf, zwelling maakt pigmenteren lastiger. Bij extreem gevoelige ogen kan het resultaat teleurstellend zijn na de eerste behandeling, meerdere nabehandelingen zijn dan aan te raden. Na 2 behandelingen heeft u binnen 3 maanden recht op een garantiebehandeling om eventuele lichte plekjes bij te werken. Zijn er daarna nog behandelingen nodig of wilt u toch een bredere eyeliner dan worden er kosten in rekening gebracht. Tijdens de behandeling dient u geen contactlenzen, wimperextensions of make-up te dragen.

Eyeliner3
Eyeliner4

(De ogen zijn meteen sprekender na het aanbrengen van een eyeliner.)

Double eyeliner

Bij de double eyeliner wordt er eerst zwarte eyeliner geplaatst of soms is deze al aanwezig. Daar boven komt een gekleurde eyeliner met een tint die past bij uw ogen, zo worden groene ogen nog groener en gaan blauwe ogen stralen door een eyeliner in de juiste tint. De gekleurde eyeliner kan helaas niet gelijktijdig geplaatst worden met de zwarte, dit zijn aparte behandelingen. Boven een bestaande zwarte eyeliner kan direct een gekleurde aangebracht worden. U heeft hiervoor altijd 2 behandelingen nodig, na deze 2 behandelingen heeft u binnen 3 maanden recht op een garantiebehandeling om eventuele lichte plekjes bij te werken. Zijn er daarna nog behandelingen nodig of wilt u toch een bredere eyeliner dan worden er kosten in rekening gebracht. Tijdens de behandeling dient u geen contactlenzen, wimperextensions of make-up te dragen.

Double-Eyeliner5
Double-Eyeliner6

(In iedere kleur mogelijk!)

Guyliner

Een subtiele eyeliner die tussen de wimpers geplaatst wordt bij mannen die een opvallendere oogopslag willen. Ook voor vrouwen die een zeer subtiele wimperrand willen is deze behandeling perfect!

De behandeling

Het pigmenteren van ogen neemt ongeveer een half uur in beslag. De duur van de behandeling is ook afhankelijk van de gevoeligheid van de huid zelf, zwelling maakt pigmenteren lastiger. Bij extreem gevoelige ogen kan het resultaat teleurstellend zijn na de eerste behandeling, meerdere nabehandelingen zijn dan aan te raden. Na 2 behandelingen heeft u binnen 3 maanden recht op een garantiebehandeling om eventuele lichte plekjes bij te werken. Zijn er daarna nog behandelingen nodig of wilt u toch een bredere eyeliner dan worden er kosten in rekening gebracht. Tijdens de behandeling dient u geen contactlenzen, wimperextensions of make-up te dragen.

Eyeliner3
Double-Eyeliner6

(Na de genezing zijn de ogen sprekender en wimpers lijken voller.)

Scalp pigmentatie (Stoppeltattoo)

Scalp Pigmentatie is een vernieuwende oplossing voor haaruitval bij mannen of vrouwen. Het brengt op een vrijwel pijnloze manier pigment aan op het hoofd (scalp). Deze pigmentatie simuleert korte haartjes van een kortgeschoren schedel. Scalp pigmentatie is te vergelijken met gewone permanente make-up maar is, omdat het de hoofdhuid betreft, totaal anders. De pigmentatie is permanent en zal altijd zichtbaar blijven (mits deze verwijderd wordt). Net als bij permanente make-up heeft Scalp pigmentatie wel jaarlijks onderhoud nodig, u bent dan meestal met 1 behandeling klaar.

Ieder hoofd is anders; de Scalp pigmentatie behandeling wordt aangepast aan uw huid en haarkleur. Het geeft u een compleet nieuwe haarlijn, of reduceert het contrast tussen je hoofdhuid en natuurlijke haarkleur.

Voordelen
  • Financieel aantrekkelijker en minder risicovol dan een haartransplantatie
  • Geen littekens
  • Na 2 á 3 behandelingen al een zichtbaar verschil, geeft direct zekerheid!
De behandeling

De behandeling verloopt in stappen, de hoofdhuid kan nu eenmaal niet teveel gepigmenteerd worden in een behandeling. De huid heeft steeds 4 weken nodig om te herstellen. Voordat we met het stappenplan beginnen pigmenteer ik een testgebied op uw hoofdhuid om te kijken of het pigment pakt en hoe de huid reageert, dit kan tijdens de intake plaatsvinden (een intake is niet verplicht.)

Scalp7

Deze foto’s zijn eigendom van Ecuri Cosmetics.

Haarlijn microblading

Haarlijn microblading is een speciale behandeling voor vrouwen en mannen met dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Er wordt een nieuwe haargrens gecreëerd waardoor het haar voller lijkt, inhammen onzichtbaar worden en waarmee en te grote scheiding kan worden gecamoufleerd.

Er zijn altijd 2 behandelingen nodig, soms nog een derde garantiebehandeling. De pigmentatie blijft gemiddeld 1 jaar mooi, daarna moet deze bijgewerkt worden d.m.v. 1 opfrisbehandeling.

De behandeling

Er wordt vooraf een haargrens getekend waar binnen de pigmentatie zal worden aangebracht. U bepaald zelf tot hoe ver u de haargrens wilt laten lopen, wij adviseren u voor het meest natuurlijke resultaat. Ook kiezen wij de juiste kleur die past bij uw natuurlijke haarkleur. De behandeling neem ongeveer 2,5 uur in beslag. Na de behandeling kan uw hoofdhuid wat rood en gevoelig zijn, dit neemt doorgaans snel af.

(Resultaat na 1 behandeling)


Overige..

Schoonheidsvlekje of sproetjes

Schoonheidsvlekje op een zelf te bepalen plek in het gelaat. Deze wordt meestal geplaatst in een donkerbruine tot zwarte kleur zodat het schoonheidsvlekje niet te onderscheiden is van een echte moedervlek.

Een nieuwe opvallende trend zijn de sproetjes. Deze worden d.m.v. een schaduwnaald in de huid geplaatst voor een natuurlijk effect. U bepaald zelf het aantal sproetjes, gelieve een foto mee te nemen ter verduidelijking aangezien sproetjes op vele manieren geplaatst kunnen worden.

Litteken correctie in het haar

De hairstroke (haartjes) techniek kan ook dienen ter opvulling van kale plekken/littekens op de schedel. Bij bijv. haartransplantatie, brandwonden, ongelukken enz. kan er een litteken ontstaan in het haar, dit litteken kan perfect worden opgevuld door middel van de hairstroke techniek.

Litteken12

(Deze klant had een litteken op zijn hoofdhuid, het litteken is opgevuld met de zogenoemde hairstroke techniek, na de genezing trekt de roodheid weg en is het litteken nauwelijks zichtbaar.)